Emberibb Parkolásért Mozgalom, EMPAMO, parkolás, Fizetőparkolás lenyúlás, kerékbilincs terror, dugódíjas sarc!

   Aktuális jogszabályok      Leveleink      Adatok       Képeink     Dugódíj      Szégyentábla      Kerékbilincs

Menü
 

Partnereink.

Motortesztek!

 

 

 

 

Autósok Szövetsége

 

 

               Az autós criticall mass 

__________________

  -----------------------

 

 Pécsi EMPAMO

----------------------

 

 


 

 

 

segítség

fórum

   filmünk

 
Aláírás

 

Aláírásgyűjtés 12 pontban, egy Emberségesebb fizetőparkolásért!

 

Írjátok alá

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tagság felvétel

A jogi segítség, a honlapi regisztráció tagságihoz kötött!
A tagfelvételi kérelem az EMPAMO mail címére, ( empam@gportal.hu ) vagy a honlapunkon regisztrálásra küldhetitek be. Az éves tagdíj 3000 forint.

Folytatás bővebben......

 

 kapcsolat 

 

 
Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Parkolási rend az ünnepekre

  2014.12.27. 11:43

Budapest területén a közterületi várakozási helyeken 2014. december 23-án (kedden) 20 órától 2015. január 5-én (hétfőn) 8 óráig díjmentesen lehet parkolni. Ez alól kivételt jelentenek az alábbi várakozóhelyek, ahol ebben az időszakban is a szokásos rend szerint kell fizetni:

 • az I. kerület, Várban lévő és a Citadella alatti,
 • a III. kerület, Flórián üzletközpont melletti,
 • a XIII. kerület, Margitsziget északi részén található parkoló,
 • valamint az őrzött, fizetős P+R parkolók és garázsok, amelyek
  • a II. kerület, Hűvösvölgy végállomásnál,
  • a VIII. kerület, Rákóczi tér alatti mélygarázsban,
  • a XIII. kerület, Újpest-Városkapu metróállomásnál,
  • a XIX. kerület, Kőbánya-Kispest metróvégállomás melletti, valamint a KÖKI Terminálnál találhatók.

A munkaszüneti nappá nyilvánított 2015. január 2-ai (pénteki) napot január 10-én, szombaton dolgozzuk majd le, ekkor a megszokott munkanapi rend szerint fizetős lesz a parkolás.

http://www.bkk.hu/2014/12/evvege/

 

Útdíj Az MO körgyűrűn? Ez egy őrültség!

  2014.12.14. 21:59

Útdíj Az MO körgyűrűn? Ez egy őrültség! Az EMPAMO felháborítónak  tartja  és elutasítja azt a torz döntést,  amely  az  M0-s és a bevezető szakaszok fizetővé tételével akarja a budapesti belvárosra  ráerőltetni az azt elkerülő forgalmat. Ismét egy elhamarkodott-  sem a szakmával, sem a településekkel, sem a civilekkel nem egyeztetett - intézkedés, amely dugógerjesztő, környezetkárosító, légszennyező hatása miatt ráadásul lakosságellenes is, főleg a külső kerületekre és a főváros környéki településekre nézve. Persze ez az intézkedés is jól illeszkedik  a kormány átgondolatlan kommunikációjába, átláthatatlan  közlekedéspolitikájába és kapkodó bevétel növelési ötletsorozatába. Az EMPAMO felszólítja a kormányt,  hogy vonja vissza ezt az értelmetlen és káros döntését!

Nyílt levél Tarlós István Főpolgármester Úrnak

  2014.09.21. 21:58

Tisztelt Tarlós István Főpolgármester Úr!

Februárban írt levelünkre válaszát köszönjük, de teljességgel elfogadhatatlannak tartjuk. Budapest közlekedési gondjait azért írtuk meg Önnek, mert láttuk, olvastuk, hogy azokat Ön is tapasztalta, és szerettük volna észrevételeit kiegészíteni. Ezek alapján természetesnek vettük volna intézkedését, és végképp nem számítottunk arra, hogy válaszul az Ön helyettese – Demszky Gábort is megcsúfoló közönnyel, semmitmondó, nevetséges magyarázatokkal, nemlétező jogszabályokra hivatkozással – elutasítja észrevételeinket. A közlekedési lámpák rossz beállítása, az ésszerűtlen közlekedés-szervezés az egész városra jellemző, minden esetet leírni hosszú oldalakba tellene. A levelünkben leírt gondok valósak, csak ki kell menni a forgalomba és megtapasztalni.  A világ környezetvédelemről, globális felmelegedésről beszél, miközben Budapest a közlekedés szándékos rossz szervezésével szennyezi a levegőt! Továbbra is kérjük a februárban is leírt forgalmi problémák megoldását. Ha a többféle adóbevételt is biztosító gépjármű-közlekedés tizedannyi figyelmet, logikát és ésszerűséget kapna, mint a kerékpárosok, a dugók nagy része megszűnhetne, jobb lehetne városunk levegője, és fel sem merülne bármiféle dugódíj bevezetése.

Adatvédelmi feljelentés

  2014.08.13. 21:56

Parkolási peres ügyével kapcsolatban, titkárunk Újbudai Közterület-felügyeletétől megkapta az értesítés feladását igazoló postakönyv másolatát, amely saját adatai mellett további 29 személy, és cég személyes adatait tartalmazta. A törvénysértő adatkezelés láttán valószínűsíthető, hogy titkárunk személyes adatai is kikerültek másokhoz ugyanilyen módon.

Fejetlenség a mobilparkolásban!

  2014.06.30. 18:47

2014. július elsejétől a mobilparkolást az állami tulajdonú Nemzeti Mobilfizetési Zrt. kezeli. Az eddigi cég, az EME Zrt szerint a náluk indított parkolás is érvényes, de a Nemzeti cég szerint csak ők szolgáltathatnak. Tehát a fejetlenség a szokásos, és a végén megint az autóst büntetik! Amint alant a szakértő is tanácsolja, inkább vigyünk magunkkal pénzérmét, hagyjuk a kényelmet, és dobjunk be, vegyünk jegyet! És a mi tanácsunk, vegyük ki az Emétől a pénzünk, mielőtt elúszik a semmibe. 2014. július 1. után hiába fizetik az autósok a parkolási díjat.....

Aláírásgyűjtés 12 pontban, egy Emberségesebb fizetőparkolásért!

  2014.04.23. 12:28

Írjátok alá!  Emberségesebb fizetőparkolást 12 pont. néven digitális aláírásgyűjtést indított az EMberibb PArkolásért MOzgalom, a Nemzeti Hírháló, az Autósok Szövetsége, és a Civil Számvevőszék. Aláírásgyűjtési petíciónkat a Főpolgármester Úrnak és Rogán Antal Úrnak címeztük, és adjuk majd át! Egy betartható, és igazságos fizetőparkolási rendszert követelünk, a parkolási maffia, és a csalások, a visszaélések, a korrupció felszámolására. A fizetőparkolási rendszer nem lehet a nyerészkedés, a sarcolás eszköze! Forgalomszabályzás, a környezetvédelem, egy élhetőbb város kell legyen a legfőbb rendeltetése, aminek a mostani rendszer nem felel meg. És ennek szellemében kérjük a fizetőparkolást szabályzó 1988. évi I. törvény a közúti közlekedésről, valamint a Budapest főváros közigazgatási területén a járművel várakozás rendjének egységes kialakításáról, a várakozás díjáról és az üzemképtelen járművek tárolásának szabályozásáról szóló 30/2010. (VI. 4.) Főv. Kgy. rendelet haladéktalan módosítását.   http://www.peticiok.com/embersegesebb_fizetparkolast_12_pont       www.empamo.hu      www.nemzetihirhalo.hu

Motoros ünnep!

  2014.04.14. 11:29

Itt a tavasz, kirajzottak a motorosok is az utakra! Szombaton volt a szezonnyitó nagy ünnep, és mi is ott voltunk. Sok száz csillogó vas indult az Andretti pizzériától, dübörgő rendezett sorokban a város utcáin, hogy felhívják a közlekedők figyelmét: Itt vagyunk, vigyázzatok ránk! Vigyázzunk egymásra!

 https://www.facebook.com/photo.php?v=707281012648340&set=o.726970740668347&type=2&theater

https://www.facebook.com/events/726970740668347/749914815040606/?notif_t=like

Ne Használjatok Mobilos parkolást!

  2014.04.08. 18:39

Miért? Elsőnek elvből, mert olyanok gazdagodnak belőle, mint a golyóálló Rolls royceval járó Fürst Gy. Másodsorban mert drágább a parkolás, és nem utolsó sorban azért, mert rendszeresek az üzemzavarok, amikért megbírságolnak. Még az is lehet, hogy szándékosak ezek a leállások, a gyakoriságot figyelembe véve! Kész nagyipar a csalás a fizetőparkolásban! Bevett szokása a rendszernek, hogy a válasz SMS 10-15 perc késéssel érkezik, és azt írja, nem tudja fogadni az indítást, és a pótdíj már a szélvédőn! Tehát, amit a kényelmen nyerünk, annak ilyenkor anyagilag, a sok méreg és utánajárás miatt, a dupláját veszítjük! Meg kellene tanulnunk összefogni, és szabotálni azt, ami igazságtalan, és csalás! Akkor jobb lenne a parkolás és az egész világunk! Ezt az összefogást kéne megtanulnunk!

Itt is: http://csakakorrekt.blog.hu/2012/02/09/megteveszto_a_mobilparkolas

A fizetőparkolási rendszer csúfos bukása!

  2014.03.26. 23:07

A fizetőparkolási rendszer csúfos bukása volt látható az őrmezői lakótelepen rendezett lakossági fórumon! A megjelent lakók zúgolódásukkal, és közfelháborodásukkal fejezték ki tiltakozásukat a bevezetendő fizetőparkolási rendszer ellen. Újbuda önkormányzata az induló négyes metró miatt autók százainak inváziójával riogatja Őrmező lakóit, hogy a sarcolást megindokolja! Igaz a kialakult helyzetért, a P+R parkolók hiánya a felelős, amiért a bűnösök Újbuda és Főváros önkormányzata. Most a hanyagságukat ismét a polgárok pénztárcájának megcsapolására hárítják. .............

Megújult a Kossuth tér!?

  2014.03.18. 22:42

Egyesek szerint csodaszép, a gyalogosok és bicajosok birodalma. Szerintünk borzalmasan csupaszul randa! A fene nagy környezetvédelemben elpusztították a hatalmas lombos fák nyolcvan százalékát, itt a szobor mögöttieket is. Szinte az összes bokrot kiirtották, csúnya szürke műkővel leburkolták az egészet. A turista buszok, a helyiek meg nem tudnak hova parkolni, és a forgalom a környező utcák lakóinak idegeit terheli. A gyalogosoknak, és a bicajosoknak azelőtt is volt elég helyük, ne legyenek olyan telhetetlenül önzők! Na persze, hogy a sötétzöldeknek meg nem szálka a szemükben ez a fa és bokorpusztítás. Környezetvédelem, bravó!

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Sazavazás
Szeretnéd ha elkoboznák az autód, és megkorbácsolnának ha nem fizetsz?

Inkább az kapja, aki kitalálta!
Hát persze, még kényszemunkára is mennék!
Én soha nem fizetek, akkor mennyi autót kéne vennem?
Az ingyen parkoló képviselőinkre átruháznám ezt a kis büntit!
Én még le is lőném az ilyen gazembereket!
Jaj cicáim, butus kérdés. Latex ruciban minden jöhet!
Inkább a dugódíjat szajkózó liberálisaokat büntetném így!
Fizetni?? Miért?
Nincsis autóm, én anélkül parkolok. Akkor is fizessek?
Jáj, párkolynyi, fiszetni, áz meg micoda?
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
adatok

     Az erősödő autósgyűlölet ellen még keményebben fogunk fellépni!

Adataink:
Az Emberibb Parkolásért Mozgalom adatai:
 
Adószám: 18195091-1-42
Bankszámla szám: AXA bank:17000019 11533676
Bírósági nyilvántartási szám: 11.117    www.empamo.hu
Nyilvántartási határozat száma: Pk.60771 / 2004 /4,-2004.09.15.
 
 

Szimpátia Kártyánk

 

 
Csevegő
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Idő
 
Tartalom

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human